Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τί να περιμένετε στην πρώτη συνάντηση

Πρώτη συνάντηση

Αν θέλετε να κλείσετε ένα ραντεβού για μία πρώτη συνάντηση, αλλά έχετε ενδοιασμούς και απορίες σχετικά με την διαδικασία της ψυχοθεραπείας και τα αποτελέσματά της, σας προσφέρουμε μία βοηθητική 15 λεπτη δωρεάν τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να συζητήσουμε πάνω στα ερωτήματα που σας απασχολούν σχετικά με την διαδικασία της θεραπείας.

Όταν ξεκινήσουμε να δουλεύουμε μαζί, η πρώτη συνάντηση θα είναι διερευνητική, ενώ οι αρχικές συνεδρίες θα αφορούν στην λήψη του ιστορικού, στην σε βάθος διερεύνηση των τρεχόντων θεμάτων που σας απασχολούν και στην από κοινού θέσπιση θεραπευτικών στόχων. Έτσι, θα είμαστε σε θέση να ορίσουμε πιο κατάλληλες μεθόδους για εσάς.

Θα αξιολογήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας και θα μπορέσουμε να θέσουμε τους στόχους της θεραπείας. Επίσης, στην πρώτη συνάντηση θα σας εξηγήσουμε πιο διεξοδικά πως δουλεύουμε και θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε επιπλέον ερωτήσεις, ώστε να αποφασίσετε εάν θα θέλατε να ξεκινήσετε την θεραπεία μαζί μας.

Στόχος είναι να φύγετε από τον χώρο μας μην έχοντας καμία αβεβαιότητα και έχοντας μία ξεκάθαρη εικόνα για το τι να περιμένετε από την δουλειά που θα κάνουμε μαζί.

ψυχοθεραπεία ενηλίκων 1

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Συνήθως κατά τους πρώτους μήνες, η συχνότητα των συνεδριών ορίζεται στη μία με δύο φορές την εβδομάδα για 50 λεπτά. Βέβαια, η συχνότητα και η διάρκεια των συνεδριών μας μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας και το πρόγραμμά σας εφόσον, βέβαια, αυτή η αλλαγή δεν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα των εξ αποστάσεως συνεδριών (μέσω Zoom, Skype, Viber κλπ.).

Ο τύπος, η συχνότητα και η διάρκεια της θεραπείας θα συζητηθεί στην πρώτη συνάντηση και θα επανεξεταστεί κατά την διάρκεια των συναντήσεων μας.

Συνηθίζουμε να συναντούμε τους πελάτες μας την ίδια μέρα και ώρα κάθε βδομάδα. Η συνέπεια από μέρους σας είναι πολύ σημαντική ώστε να υπάρχει μία ροή στην θεραπευτική διαδικασία και να υπάρξουν εμφανείς αλλαγές.

Παρότι είναι σημαντικό να προσπαθείτε να είστε συνεπής στην θεραπεία, κατανοούμε ότι κάποιες φορές αυτό δεν είναι δυνατόν και γι’ αυτές τις φορές θα μπορούσαμε με ευχαρίστηση να είμαστε ευέλικτοι και να αναπροσαρμόσουμε το πρόγραμμά μας.

ΚΛΕΙΣΤΕ 15 ΛΕΠΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΛΗΣΗ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κατερίνα Γαστεράτου
Ψυχολόγος (ΜΑ) - Ψυχοθεραπεύτρια

Κλείστε ένα Ραντεβού

Προγραμματίστε ένα Ραντεβού. Επιλέξτε Ημερομηνία και ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Δώστε τα σωστά σοιχεία στην φόρμα και θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα για επιβεβαίωση και επικύρωση του ραντεβού σας.

Κλείστε ένα Ραντεβού

Προγραμματίστε ένα Ραντεβού. Επιλέξτε Ημερομηνία και ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Δώστε τα σωστά σοιχεία στην φόρμα και θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα για επιβεβαίωση και επικύρωση του ραντεβού σας.
Πατήστε οπουδήποτε στην εικόνα...