Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ο χώρος μας

exatomikeusi - Ο χώρος μας

Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τον χώρο του Κέντρου Ψυχοθεραπείας – Δραματοθεραπείας και Συμβουλευτικής  “Exatomikeusi“. 

Πρόκειται για έναν από τους ελάχιστους διαθέσιμους μεγάλους, ζεστούς και ασφαλείς χώρους στον τομέα της Ψυχοθεραπείας. Ο χώρος μας απαρτίζεται από μία μεγάλη κλιματιζόμενη, φωτεινή αίθουσα 100 τμ, για Ομαδική Ψυχοθεραπεία, Δραματοθεραπεία, Χοροθεραπεία, Σεμινάρια, Συνέδρια και Εκπαίδευση.

Η Αίθουσα έχει την δυνατότητα και επινοικίασης με την ώρα σε ενδιαφερόμενους του τομέα της Ψυχικής Υγείας Νομικά ή φυσικά Πρόσωπα, Δομές και Οργανισμούς.

Επιπλέον ο χώρος μας διαθέτει 3 γραφεία για ατομικές Συνεδρίες Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής για παιδιά, εφήβους, γονείς, ζευγάρια και ενήλικες. 2 WC και για ΑΜΕΑ.

Ο χώρος μας βρίσκεται επί της οδού Δαγκλή 32 στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

Ο χώρος μας μπορεί να εξυπηρετήσει τόσο  το Κέντρο όσο και τις Ανατολικές και τις Δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης, καθώς  είναι πανεύκολα προσβάσιμος τόσο από το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω της Αγίου Δημητρίου ή της Λαμπράκη, όσο και από την περιφερειακή οδό, έξοδος για Τριανδρία μέσω της Κατσιμίδη. Είναι σε κεντρικό σημείο κοντά στο Καυτατζόγλιο στάδιο, στο κολυμβητήριο, σε Super Market, σε καφετερίες,  γυμναστήρια, παιδικούς, σταθμούς, σχολεία και στάσεις Αστικών Λεωφορείων της Γραμμής 17 και 30.

Αίθουσα Ομαδικής Ψυχοθεραπείας - Δραματοθεραπείας

exatomikeusi - Ο χώρος μας

Πρόκειται για έναν από τους ελάχιστους μεγάλους, ζεστούς, ασφαλείς και προστατευμένους χώρους ψυχοθεραπείας.

Ο χώρος μας είναι ειδικά σχεδιασμένος και ασφαλής για ψυχοθεραπεία παιδιού – εφήβου – ενηλίκου – γονέων – ζευγαριών, που προωθεί τη ροή και την αποτελεσματικότητα στον άμεσο και πολύ μεγάλο χώρο της αίθουσας.

exatomikeusi - Ο χώρος μας - Γραφεία

«Λειτουργούμε καλύτερα σε πνευματικό επίπεδο, όταν αισθανόμαστε προστατευμένοι»

Ο χώρος μας είναι ιδανικός για Δραματοθεραπεία, Χοροθεραπεία, Σεμινάρια, Εκπαίδευση, Εκδηλώσεις και Δράσεις ψυχολογικού ενδιαφέροντος Με την Χοροθεραπεία, η κίνηση και ο χορός γίνονται τα εργαλεία για μια ουσιαστική αλλαγή στην ζωή μας.

Γραφείο Ατομικών Συνεδριών Ψυχοθεραπείας

exatomikeusi-Γραφείο-Ψυχοθεραπείας

Ένα ζεστό προστατευτικό περιβάλλον με φυσικό φως που ενισχύει τη διάθεση και ένας χώρος με άνετες πολυθρόνες με πλάτη στο ύψος των ώμων που διευκολύνουν την αίσθηση της προστασίας,και μαλακά μαξιλάρια, ελκυστικές πινελιές με απαλά ζεστά χρώματα, ζωντανά φυτά και τάξη, που εμπνέει εμπιστοσύνη πάντα βοηθά στην πρόοδο της θεραπείας

Το γραφείο αποπνέει  μία εκλεπτυσμένη διάθεση  προσωπικής ασφάλειας και ηρεμίας, εξατομίκευση και τάξη. Έχει μια καθαρή, ζεστή, ζωντανή, φωτεινή και παραγωγική ατμόσφαιρα που προωθεί μια ανανεωμένη αίσθηση φυσικής ζωτικότητας, εγρήγορσης, εμπιστοσύνης, προστασίας, άνεσης, θαλπωρής και δημιουργικότητας για τους θεραπευόμενούς και την προώθηση θετικών αλληλεπιδράσεων μεταξύ των θεραπευτών και των θεραπευομένων.

Δίνει την αίσθηση ενός ήρεμου, προστατευτικού και αναζωογονητικού περιβάλλοντος για να εξισορροπήσει την αυστηρή διανοητική και συναισθηματική διεργασία της θεραπείας.

—————–

Δείτε εδώ τι λέει η American Psychological Assocation για τον σωστό σχεδιασμό των ψυχολογικών χώρων.

exatomikeusi - Ο χώρος μας

Γραφείο Ψυχολόγου - Ψυχοθεραπευτή

Τα φυτά, η φύση ενσωματωμένη σε έργα τέχνης, με διακοσμητικά αντικείμενα και εικόνες γεμάτες φυτά,  βελτιώνουν την ποιότητα θεραπείας του χώρου.

«Η αρτηριακή πίεση μειώνεται όταν οι θεραπευόμενοι κοιτάζουν τοπία»,

Το σωστό έργο τέχνης που απεικονίζει τη φύση δίνει στους θεραπευόμενους έναν τρόπο να αναλογιστούν καταστάσεις της ζωής τους. Εικόνες ενός μονοπατιού μέσα από ένα γαλήνιο τοπίο ή ένα παγκάκι στη μέση ενός ευχάριστα διαμορφωμένου κήπου που μπορούν να ενισχύσουν τη χαλάρωση και να επιτρέψουν στους θεραπευόμενους να κάνουν συνειρμούς με τις εικόνες. “Στοιχεία που ελκύουν το βλέμμα των θεραπευόμενων και επιτρέπουν στον εγκέφαλό τους να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα πριν επιχειρήσουν να επικεντρωθούν ξανά»

Χώρος αναμονής

exatomikeusi - Ο χώρος μας - Χώρος αναμονής

Αίθουσα Δραματοθεραπείας

Exatomikeusi - Ο χώρος μας
Κατερίνα Γαστεράτου
Ψυχολόγος (ΜΑ) - Ψυχοθεραπεύτρια

Κλείστε ένα Ραντεβού

Προγραμματίστε ένα ραντεβού. Επιλέξτε ημερομηνία και ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Δώστε τα σωστά στοιχεία στην φόρμα και θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα για επιβεβαίωση και επικύρωση του ραντεβού σας.

Κλείστε ένα Ραντεβού

Προγραμματίστε ένα ραντεβού. Επιλέξτε ημερομηνία και ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Δώστε τα σωστά στοιχεία στην φόρμα και θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα για επιβεβαίωση και επικύρωση του ραντεβού σας.
Πατήστε οπουδήποτε στην εικόνα...

Πού θα μας βρείτε

Ο χώρος μας βρίσκεται επί της οδού Δαγκλή 32 στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

εχατομικεθσι - Ο χώρος μας

Email

exatomikeusitherapy@gmail.com

Phone

Κινητό :  6943 188 180
Σταθερό : 2315 154 798

Address

Δγκλή 32, Τριανδρία, Θεσσαλονίκη