Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Ψυχοθεραπεία - Λεπτομέρειες

Η ψυχοθεραπεία, στις περισσότερες περιπτώσεις, αποτελεί εξαιρετικά αποτελεσματική επιλογή, καθώς ανακουφίζει από τον ψυχικό πόνο όχι με κάποιο τυχαίο ή μαγικό τρόπο αλλά επιδρώντας ουσιαστικά στην ψυχική υγεία και την ποιότητα ζωής του ατόμου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Γενική Πληροφόριση

Η ψυχοθεραπεία είναι μία μορφή θεραπευτικής παρέμβασης. Βασίζεται σε τακτικές ατομικές ή ομαδικές, δια ζώσης ή διαδικτυακές  συνεδρίες με έναν ειδικά εκπαιδευμένο ψυχοθεραπευτή Απαιτεί  ένα χρονικό διάστημα, (μικρότερο ή μεγαλύτερο), ανάλογα με το αίτημα ή το πρόβλημα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του θεραπευομένου. Στην ουσία αποτελεί, μία συνεργασία και μια θεραπευτική σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας, που αναπτύσεται σταδιακά, ανάμεσα στον θεραπευτή και τον θεραπευόμενο. Και τα δύο μέρη συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή. Το κύριο πρόσωπο όμως είναι ο θεραπευόμενος καθώς η όλη θεραπευτική προσπάθεια αφορά στη δική του ζωή και εξέλιξη.

Το πλαίσιο της θεραπείας, δηλαδή ο στόχος, η χρονική διάρκεια και το κόστος της, συμφωνείται συνήθως από την αρχή. Φυσικά, αυτό μπορεί να τροποποιηθεί -και πάλι από κοινού-, αν κριθεί απαραίτητο στην πορεία.

Η ψυχοθεραπεία είναι μία επιστημονική και συνεχώς εξελισσόμενη, τα τελευταία εκατό και πλέον χρόνια, θεραπευτική μέθοδος. Στο διάστημα αυτό, έχουν σταδιακά δημιουργηθεί διάφορες θεραπευτικές κατευθύνσεις και προσεγγίσεις. Οι κυριότερες από αυτές είναι η Ψυχαναλυτική/Ψυχοδυναμική, η Αναλυτική/Αρχετυπική, η Υπαρξιακή/Ανθρωπιστική, η Συστημική/Δομική, η Γνωστική/Συμπεριφορική, καθώς και η ψυχοθεραπεία μέσω των Τεχνών όπως η  Δραματοθεραπεία κ.α.

Η ψυχοθεραπεία μπορεί να είναι ατομική, ομαδική, δια ζώσης ή και διαδικτυακή. οικογενειακή ή ζεύγους.

ψυχοθεραπεία ενηλίκων 2

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Γιατί λειτουργεί η ψυχοθεραπεία

H θεραπευτική σχέση γίνεται το πρότυπο για τις σχέσεις που διαμορφώνουμε γενικότερα στη ζωή μας κι εκτός θεραπευτικού πλαισίου. Η λογική και εύστροφη φωνή του θεραπευτή μας, γίνεται πια μέρος του δικού μας εσωτερικού διαλόγου.

Δύο είναι οι βασικές πηγές θεραπευτικής για όσους βρίσκονται σε μία δυσάρεστη ψυχική κατάσταση:

 • Η ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή,
 • Η ψυχοθεραπεία, (Αναλυτική, Ψυχαναλυτική, Συστημική, Γνωστική Συμπεριφορική (CBT), ψυχοθεραπεία μέσω των Τεχνών).

 

Κάθε μια παρουσιάζει διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

 • Η ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή, είναι συνήθως αποτελεσματική ειδικότερα στη θεραπευτική αντιμετώπιση κρίσεων, κατά τις οποίες το μυαλό του ασθενούς πολιορκείται από επιθετικότητα,  έντονο φόβο, άγχος, και απελπισία και ο ίδιος αδυνατεί να σκεφτεί και να δράσει αποτελεσματικά και μπορεί να γίνει επικίνδυνος για τον εαυτό του ή τους άλλους.
  Η κατάλληλη και σωστή χορήγηση φαρμάκων, χωρίς να απαιτεί τη συνειδητή συνεργασία εκ μέρους του πάσχοντος, επιδρά στη χημεία του εγκεφάλου του και μπορεί να βοηθήσει ώστε να ξεπεραστεί η κρίση. Ίσως προκαλέσει υπνηλία, ελαφριά ναυτία ή ελαφριά και παροδική έκπτωση της μνήμης όμως καθιστά τον πάσχοντα λειτουργικό σε γενικές γραμμές και συμβάλλει ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα.
 • H Ψυχοθεραπεία, αποτελεί θεραπευτικό εργαλείο εκπαιδευμένων ψυχολόγων και ψυχιάτρων. Μέσα από τις συνεδρίες, διδασκόμαστε τεχνικές λογικής αμφισβήτησης, προβάλλοντας ορθολογικά επιχειρήματα αναφορικά με τις μακάβριες πεποιθήσεις που μας προκαλούν οι εσωτερικοί μας διώκτες: οι παρανοϊκές σκέψεις, η χαμηλή αυτοεκτίμηση, η ντροπή και ο πανικός. Η Ψυχοθεραπεία είναι μια μακροχρόνια διαδικασία. Συνήθως κρίνεται απαραίτητη η εβδομαδιαία συχνότητα συνεδριών. Aπαιτείται ενεργή δέσμευση εκ μέρους του θεραπευόμενου και συνεχής συναισθηματική προσπάθεια καθώς δρα με διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι η φαρμακευτική αγωγή, η οποία επιδρά όπως προαναφέρθηκε στη χημεία του εγκεφάλου.
  Ωστόσο η ψυχοθεραπεία, στις περισσότερες περιπτώσεις, αποτελεί εξαιρετικά αποτελεσματική επιλογή, καθώς ανακουφίζει από τον ψυχικό πόνο όχι με κάποιο τυχαίο ή μαγικό τρόπο αλλά επιδρώντας με τους εξής ακόλουθους τρεις τρόπους:

1. Τα ασυνείδητα συναισθήματα μας γίνονται συνειδητά

Σύμφωνα με τη θεμελιώδη αρχή της ψυχοθεραπείας, αποκτούμε φοβίες, οδηγούμαστε σε κατάρρευση και ασθενούμε ψυχικά επειδή δε συνειδητοποιούμε πλήρως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε οι οποίες ‘ξεπερνούν’ τις ορθολογικές μας ικανότητες.

Κάποτε στο παρελθόν υπομείναμε συγκεκριμένες τόσο βασανιστικές ή δυσάρεστες καταστάσεις τις οποίες ασυνείδητα αναγκαστήκαμε να απωθήσουμε από την αντίληψη μας.

Για παράδειγμα, αδυνατούμε να θυμηθούμε την πραγματική δυναμική της σχέσης μας με τους γονείς μας ή δεν αντιλαμβανόμαστε τη συμπεριφορά που επιδεικνύουμε κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να μας πλησιάσει. Ομοίως, δε μπορούμε να εντοπίσουμε τους λόγους που σαμποτάρουμε τον εαυτό μας ή την αιτία που μας προκαλεί πανικό αναφορικά με το σεξ.

Έτσι λοιπόν, γινόμαστε έρμαια του ασυνείδητου μας και δεν είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τι είναι αυτό που προσδοκούμε ή τι είναι αυτό που μας τρομάζει.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η απλή ορθολογική συζήτηση δεν αρκεί για να μας βοηθήσει να θεραπευτούμε καθώς δε μας βοηθά να κατανοήσουμε εντέλει τι είναι αυτό που τροφοδοτεί κι ενδυναμώνει τον πόνο μας.

Η ψυχοθεραπεία αποτελεί ένα άριστο εργαλείο αυτογνωσίας. Μας παρέχει το χώρο μέσα στον οποίο μπορούμε με ασφάλεια να εκφράσουμε ό,τι σκεφτόμαστε.
Κανένας θεραπευτής δεν πρόκειται  να βαρεθεί ή να δυσανασχετήσει ακούγοντας τις σκέψεις μας. Οι θεραπευτές έχουν ήδη ακούσει σκέψεις όπως οι δικές μας και τίποτα δεν τους προκαλεί έκπληξη. Σ’ εκείνους μπορούμε να εκμυστηρευτούμε τα μυστικά μας και να εισπράξουμε αποδοχή.

Έτσι, κρίσιμες ιδέες και συναισθήματα ξεπηδούν από το ασυνείδητο, φτάνουν στην επιφάνεια και θεραπεύονται μέσα από την έκθεση, την ερμηνεία και την ‘τοποθέτηση’ σε ορθολογικό πλαίσιο. Πιάνουμε τον εαυτό μας να κλαίει για γεγονότα που, πριν ξεκινήσει η συνεδρία, ούτε καν είχαμε συνειδητοποιήσει ότι έχουμε βιώσει και μας έχουν προκαλέσει τόσο έντονα συναισθήματα. Τα φαντάσματα του παρελθόντος έρχονται στο φως και μαθαίνουμε να τα αντιμετωπίζουμε.

Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο η ψυχοθεραπεία είναι αποτελεσματική είναι ο εξής:

Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας αρχική

2. Η μεταβίβαση

Η λέξη μεταβίβαση είναι ένας επιστημονικός όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει πως, με την πάροδο του χρόνου, ο θεραπευόμενος αρχίζει να συμπεριφέρεται στο θεραπευτή με τρόπους που αντανακλούν πτυχές των κρισιμότερων και σημαντικότερων τραυματικών σχέσεων του παρελθόντος του.

Ένας θεραπευόμενος με τιμωρητικό γονέα μπορεί –για παράδειγμα– να αναπτύξει έντονα την αίσθηση ότι ο θεραπευτής τον θεωρεί βαρετό η αποκρουστικό. Ή ο θεραπευόμενος που όταν ήταν μικρός χρειάστηκε να ευχαριστήσει με τη συμπεριφορά του τον καταθλιπτικό γονέα του, μπορεί να αισθανθεί αναγκασμένος να ενεργήσει με τον ίδιο τρόπο (να ευχαριστήσει δηλαδή το θεραπευτή του) όποτε προκύπτουν σε επικίνδυνο βαθμό δυσάρεστα ζητήματα.

Ενεργούμε με αυτό τον τρόπο και εκτός θεραπευτικού πλαισίου, χωρίς όμως να παρατηρούμε και να επεξεργαζόμαστε τι ακριβώς κάνουμε. Η ψυχοθεραπεία αποτελεί επί της ουσίας ένα ‘ελεγχόμενο πείραμα’ το οποίο μας διδάσκει να παρατηρούμε τι κάνουμε, να προσπαθούμε να κατανοούμε από πού προέρχονται οι παρορμήσεις μας και να προσαρμόζουμε τη συμπεριφορά μας σε λιγότερο ατυχείς κατευθύνσεις.

Ο θεραπευτής μπορεί να ρωτήσει το θεραπευόμενο για ποιο λόγο είναι πεπεισμένος ότι είναι αποκρουστικός. Ή μπορεί να του υποδείξει πως με το σαρκασμό που χρησιμοποιεί προσπαθεί να βελτιώσει τη δυσάρεστη ή τρομακτική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί.  

Ο θεραπευόμενος αρχίζει να εντοπίζει τις διαστρεβλώσεις των προσδοκιών που επιφέρει το παρελθόν του– και αναπτύσσει λιγότερο αυτοκαταστροφικούς τρόπους αλληλεπίδρασης με τους ανθρώπους γύρω του.

3. Η πρώτη ευεργετική σχέση

Οι κακές σχέσεις που είχαμε στο παρελθόν βλάπτουν αρκετούς από εμάς. Όταν ήμασταν μικρά και ανυπεράσπιστα παιδιά, δεν είχαμε την πολυτέλεια να συναναστρεφόμαστε όσα άτομα ήταν αξιόπιστα, όσους μας άκουγαν κι έθεταν σωστά και υγιή όρια βοηθώντας μας να νιώσουμε ότι αξίζουμε και ότι είμαστε αποδεκτοί. 

Παρόλα αυτά, όταν τα πράγματα πάνε καλά, ο θεραπευτής μας γίνεται το πιο υποστηρικτικό και αξιόπιστο άτομο που έχουμε συναντήσει. Γίνεται ο καλός γονέας που τόσο χρειαζόμασταν αλλά δεν είχαμε ποτέ. Κοντά του έχουμε τη δυνατότητα να επιστρέψουμε ξανά σε στάδια ανάπτυξης που πήγαν στραβά και να τα ξαναζήσουμε με ένα καλύτερο τέλος. Μπορούμε να εκφράσουμε τις ανάγκες μας ή να θυμώσουμε με το σωστό τρόπο κι εκείνος θα μας αποδεχτεί.  

Μια θεραπευτική σχέση γίνεται ένα πρότυπο για τις σχέσεις που διαμορφώνουμε γενικότερα κι εκτός θεραπευτικού πλαισίου. Η λογική κι εύστροφη φωνή του θεραπευτή μας γίνεται πια μέρος του δικού μας εσωτερικού διαλόγου. Θεραπευόμαστε μέσα από τη συνεχή κι επαναλαμβανόμενη έκθεση στην ευγένεια, τη λογική και τη σύνεση.

Η ψυχοθεραπεία δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική για όλους. Χρειάζεται να βρίσκεται κανείς στη σωστή πνευματική κατάσταση, να βρει το σωστό θεραπευτή και να μπορεί να αφιερώσει χρόνο και προσπάθεια. Με λίγη καλή τύχη, η ψυχοθεραπεία μπορεί να αποδειχθεί το καλύτερο δώρο που κάναμε στον εαυτό μας.

Μέσα από την διαδικασία της ψυχοθεραπείας επιτυγχάνονται οι εξής στόχοι:

 • Αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων και δυσκολιών
 • Αντιμετώπιση συγκεκριμένων Νευρώσεων
 • Αναγνώριση και αποδοχή του εαυτού και επίτευξη προσωπικών στόχων (Ενδοσκόπηση και αυτοεξέλιξη)
 • Βελτίωση των διαπροσωπικών και οικογενειακών σχέσεων
 • Βοηθά στην Κατάθλιψη
 • Βοηθά στο Άγχος και στο stress
 • Βοηθά στην Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή κ.α. 
σχετικα με τη ψυχοθεραπεια
Σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι στρέφονται σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας, όπως η ψυχοθεραπεία, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της καθημερινής ζωής όπως η κατάθλιψη, το άγχος και η δυναμική των σχέσεων.

Οι περιγραφές των θεραπευομένων σχετικά με το πώς συνέβη η αλλαγή, κατηγοριοποιούνται σε έξι κεντρικές ιδέες:

 1. το κίνητρο και η ετοιμότητα («Ήθελα απελπισμένα να επιστρέψω στον παλιό εαυτό μου»)
 2. τα εργαλεία και οι στρατηγικές («Είναι οι αλλαγές στη συμπεριφορά που έμαθα»)
 3. η μάθηση («Έπαιρνα αρκετό υλικό στο σπίτι για να διαβάσω σχετικά με τη δυναμικότητα»)
 4. η αλληλεπίδραση με τον θεραπευτή («… δεν κρίνουν τον χαρακτήρα σας ούτε πιστεύουν ότι σας γνωρίζουν»)
 5. οι αντιληπτές πτυχές του εαυτού («Είμαι ένας διανοητικά δυνατός άνθρωπος»)
 6. η ανακούφιση μέσα από την συζήτηση («αφήστε με να βγάλω τα πάντα από μέσα μου, αφήστε με να ξαλαφρώσω από τα πάντα»)

Επιγραμματικα

Η προσέγγιση μας

Επιγραμματικά, η θεραπευτική μας προσέγγιση είναι:

 • Η Αναλυτική ψυχοθεραπεία, (Αναλυτική και η ψυχοθεραπεία μέσω των Τεχνών).
 • Φαινομενολογική, επιδιώκοντας να προσδιορίσει και να ενισχύσει την άμεση εμπειρία, εκλεπτύνοντας την επίγνωση του ατόμου και της πραγματικότητάς του, μέσω της περιγραφής και της εξωτερίκευσης τραυματικών και όχι μόνο αναμνήσεων, βιομάτων, σχέσεων κλπ).
 • Υπαρξιακή, βασιζόμενη στο «εδώ και τώρα» δίνοντας έμφαση στο ότι κάθε άτομο έχει δικαίωμα επιλογής απέναντι στα υπαρξιακά ζητήματα που αντιμετωπίζει και είναι υπεύθυνο για τον προορισμό του
 • Βιωματική, εστιάζοντας στο «τί» και «πώς» ο άνθρωπος σκέφτεται, αισθάνεται και πράττει καθώς αλληλεπιδρά με το περιβάλλον του, ενσωματώνοντας το διάλογο και το πείραμα.
 • Διαλογική, Βασισμένη στην αρχή της υπαρξιακής συνάντησης ενδιαφέρεται να χτίζει έναν αυθεντικό διάλογο στη θεραπευτική σχέση, θεωρώντας τον σαν έναν παράγοντα εξέλιξης και θεραπείας, και τέλος
 • Σχεσιακή, υποστηρίζοντας ότι τα άτομα είναι αλληλοσυνδεόμενα και βρίσκονται σε μία συνεχή διαδικασία αμοιβαίας επιρροής. 
psychologist-z-05

Specialist:

Κατερίνα Γαστεράτου

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια – Δραματοθεραπεύτρια

Εξειδίκευση: Θεραπεία ενηλίκων, παιδιών & εφήβων – Συμβουλευτική γονέων – Συμβουλευτική ζεύγους – Παιδιά με ειδικές ανάγκες – Υποστήριξη αθλητών, Συνοδεία στην κρίση.

Θεραπεία μέσω των τεχνών – Δραματοθεραπεία

Άλλες θεραπευτικές Προσεγγίσεις

Θεραπευτικές Προσεγγίσεις

Η ψυχολογία του βάθους και η Αναλυτική ψυχολογία συνδέονται ως προς το ότι χρησιμοποιούν το ίδιο μοντέλο του ασυνείδητου & ως πηγή θεραπείας & εξατομίκευσης.​. Επικεντρώνονται στη νοηματοδότηση της ζωής των ανθρώπων, ώστε να μπορέσουν να ανακουφιστούν από την ψυχοπαθολογία.​

Θετική Προσέγγιση

Aποτελεί μια συμπληρωματική κάλυψη των ζητημάτων που ασχολούνται η κλινική ψυχολογία και η ψυχοθεραπεία. Δίνει έμφαση στην ανάπτυξη των δυνατών σημείων των πελατών καθώς και στα θετικά συναισθήματα. Επικεντρώνεται στη νοηματοδότηση της ζωής των ανθρώπων, ώστε να μπορέσουν να ανακουφιστούν από την ψυχοπαθολογία. Είναι η επιστημονική μελέτη της ανθρώπινης ευτυχίας. Επικεντρόνεται στην ανάπτυξη των θετικών συναισθημάτων, των θετικών γνωρισμάτων της προσωπικότητας και των θετικών θεσμών

Ψυχική Υγεία - 3

Αποδοχής & Δέσμευσης

H θεραπεία αποδοχής και δέσμευσης (Acceptance And Commitment therapy – ACT), Βασίζεται στην ενσυνειδητότητα, στη θεωρία της ανθρώπινης γλώσσας και αντίληψης γνωστή ως Relational Frame Theory (RFT). Δεν αντιμετωπίζει σκέψεις και συναισθήματα ως προβλήματα ή συμπτώματα αλλά ως εφήμερα γεγονότα. Με στόχο τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του ανθρώπου ώστε να έχει μια πλήρη και ουσιαστική ζωή.

Ψυχική Υγεία 10

Πολιτισμικά ευαίσθητη

Η πολιτισμικά ευαίσθητη θεραπεία δίνει έμφαση στην κατανόηση του ιστορικού, της εθνικότητας & του συστήματος πεποιθήσεων του ατόμου. Θα σεβαστεί τις διαφορές στις πρακτικές, τις παραδόσεις, τις αξίες και τις απόψεις διαφορετικών πολιτισμών & θα τις ενσωματώσει στη θεραπευτική αγωγή. Η πολιτισμικά ευαίσθητη θεραπεία οδηγεί σε μια εμπεριστατωμένη αξιολόγηση της κουλτούρας με την οποία ταυτίζεται ο πελάτης. Αυτό μπορεί να τον βοηθήσει να αισθανθεί άνετα & να οδηγήσει σε πιο θετικά θεραπευτικά αποτελέσματα

Αναλυτική Ψυχολογία

Αναλυτική Ψυχολογία

Αναλυτική ή Γιουνγκιανή ψυχολογία (του Καρλ Γιουνγκ). Σκοπός της είναι η κατανόηση και η ενσωμάτωση των ασυνείδητων δυνάμεων και κινήτρων που θεμελιώνουν την ανθρώπινη συμπεριφορά. Μέσω της πρακτικής μιας συσσωρευτικής φαινομενολογίας για τη σημασία των ονείρων, της λαϊκής παράδοσης, των συμβόλων και της μυθολογίας, η ψυχολογία του βάθους και η Αναλυτική/Αρχετυπική ψυχολογία, συνδέονται με ως προς το ότι χρησιμοποιούν το ίδιο μοντέλο του ασυνείδητου και ως πηγή θεραπείας και ως πηγή εξατομίκευσης
Δραματοθεραπεία στην Θεσσαλονίκη

Δραματοθεραπεία

Μέθοδος που βοηθά στην κατανόηση και ανακούφιση από κοινωνικά, νοητικά και ψυχολογικά θέματα μέσα από τη θεραπευτική χρήση του συμβολισμού. Βασίζεται στην θεραπεία μέσω των Τεχνών και κυρίως μέσω της κίνησης και της βίωσης της μυθοπλασίας ή του δράματος. Η χρήση εκφραστικών σχημάτων δημιουργεί την απαραίτητη απόσταση που διευκολύνει τον συμμετέχοντα να εκφράσει όσα δεν μπορεί να πει αλλιώς και να διερευνήσει εμπειρίες, σχέσεις, συναισθήματα, πλευρές και πτυχές του εαυτού του και να τις μετασχηματίσει.

Θεραπεία Σχημάτων

Η Θεραπεία Σχημάτων (Schema Therapy) είναι μία ψυχοθεραπευτική προσέγγιση που ενσωματώνει κι αναμειγνύει στοιχεία από Γνωστική-Συμπεριφορική, Δεσμού, Αντικειμενοτρόπες Σχέσεις, Gestalt, Ψυχανάλυση, Αναλυτική/Αρχετυπική, κ.α.. Με Βασικό στόχο να θεραπεύσει τα δυσλειτουργικά σχήματα του ατόμου ώστε να πάψει να τα επαναλαμβάνει. Το βοηθά να μάθει να ικανοποιεί τις βασικές συναισθηματικές του ανάγκες και να δημιουργήσει νέα υγιή σχήματα και υγιής τρόπους αλληλεπίδρασης και συσχέτισης με τον εαυτό του και τους άλλους.
Κατερίνα Γαστεράτου
Ψυχολόγος (ΜΑ) - Ψυχοθεραπεύτρια

Κλείστε ένα Ραντεβού

Προγραμματίστε ένα Ραντεβού. Επιλέξτε Ημερομηνία και ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Δώστε τα σωστά σοιχεία στην φόρμα και θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα για επιβεβαίωση και επικύρωση του ραντεβού σας.

Κλείστε ένα Ραντεβού

Προγραμματίστε ένα Ραντεβού. Επιλέξτε Ημερομηνία και ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Δώστε τα σωστά σοιχεία στην φόρμα και θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα για επιβεβαίωση και επικύρωση του ραντεβού σας.
Πατήστε οπουδήποτε στην εικόνα...